Ciclisme
Esports 13/06/2012

Andy Schleck estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa per la seva fractura al sacre

El luxemburguès, campió del Tour de França 2010, ha parlat en roda de premsa per anunciar la seva baixa a l'edició de 2012. "Em farà més fort", ha dit

Albert Rabadan
1 min
Andy Schleck, en una imatge d'arxiu / JOEL SAGET / AFP PHOTO

BarcelonaAndy Schleck ha fet oficial la seva baixa pel Tour de França 2012 després de les informacions aparegudes a la cadena RTL en què es deia que havia patit la fractura d'una vèrtebra en la seva caiguda al critèrium de Dauphiné. En la roda de premsa convocada a Luxemburg, el metge que ha portat el seu cas ha explicat que realment es tractava d'una fractura al sacre que estaria li comportarà entre 4 i 6 setmanes per recuperar-se.

"Després de la dura caiguda a la crono del Dauphiné vaig voler continuar un parell de dies fins que el dolor es va fer insuportable", ha explicat Schleck. "Vaig treballar a casa amb el meu osteopata però ja anàvem veient que la cosa anava a pitjor, fins que em van fer els raigs X i em van comunicar aquesta fractura a la pelvis, concretament al sacre". Per al luxemburguès, és "la lesió més dura que he patit, més que la de clavícula".

Amb tot, el campió del Tour de França 2010 ha volgut avisar que ningú el donés per acabat ni tan sols aquesta mateixa temporada. "Encara és un gran xoc per a mi, però em farà més fort. Aquest any no guanyaré el Tour, però tinc 27 anys i encara me'n queden molts per davant", ha dit. Per acabar, ha assenyalat els seus objectius pel final de temporada, que seran la Vuelta a Espanya, on coincidirà amb Alberto Contador, i el mundial de Valkenburg, del que ha dit que el recorregut se li adaptava.

stats