CICLISME
Esports 26/01/2011

Contador es declara motivat i centrat en la feina

El ciclista, que porta tres dies preparant la temporada amb el Saxo Bank-SunGard a Mallorca, es mostra orgullós del suport que li ha mostrat el seu equip

Redacció
1 min
Alberto Contador.

PalmaEl ciclista Alberto Contador, tres cops guanyador del Tour de França, ha assegurat durant uns entrenaments a Palma, que es troba "motivat" i que ara mateix està centrat en treballar i en abstreure's de tot el que l'envolta.

Contador, que dijous podria conèixer la resolució del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Ciclisme sobre el seu presumpte dopatge, s'entrena a Mallorca des de fa tres dies amb el seu equip, el Saxo Bank-SunGard, amb el qual ha pedalat per les carreteres de l'illa i amb què avui ha provat al velòdrom.

Acompanyat en tot moment pel seu entrenador, Contador s'ha entrenat prop de tres hores al velòdrom Palma Arena, una pista que ja coneixia. "Mai havia tingut una concentració com la d'aquest any, portem tres dies aquí i hem fet uns entrenaments increïbles", ha remarcat Contador. A més, ha incidit en què la feina que està fent aquests dies a Mallorca és fonamental per a la seva preparació ja que "qualsevol millora que es faci és molt important, perquè les curses es defineixen en qüestió de segons".

Segons Contador, la temporada s'ha planificat "amb total normalitat" i s'ha mostrat orgullós de que el seu equip aposti "molt fort" per ell: "Cal plantejar-s'ho d'aquesta manera".

A més, anímicament ha assegurat que està bé. "Estic motivat, estic concentrat en la meva feina. Jo crec que ara mateix el més important és abstreure's una mica de tot el que m'envolta i centrar-te en treballar, que és el que donarà fruits en el futur".

stats