CICLISME
Esports 10/05/2011

L'etapa, neutralitzada en record de Wouter Weylandt

No hi ha competició a la quarta etapa del Giro d'Itàlia. S'ha decidit neutralitzar l'etapa, on tots els equips passaran relleus a la cursa i Leopard-Trek serà qui lideri el pas per meta

Albert Rabadan
1 min
Els ciclistes han fet un minut de silenci per Wouter Weylandt, mort el dilluns.

BarcelonaLa quarta etapa del Giro d'Itàlia no està sent competitiva, tal i com s'ha decidit aquest matí en una reunió entre els directors dels equips després que Angelo Zomegnan, organitzador de la prova italiana, deixés en mans dels mateixos corredors què s'havia de fer passat un dia de la tràgica mort del belga Wouter Weylandt.

Els diferents equips participants s'estan alternant el lideratge del pilot cada deu minuts, rodant a un ritme moderat, fins que l'equip de Weylandt, Leopard-Trek, serà qui passi primer per la línia de meta de Livorno. L'equip luxemburguès ha sortit per a recordar el seu ex-company, però encara no ha decidit si continuarà competitivament demà.

Qui sí que ha decidit que no seguirà corrent ha estat el nord-americà Tyler Farrar (Garmin-Cérvelo), resident a Gant des de fa molts anys i amic íntim de Weylandt, que viatjarà de retorn a Bèlgica per estar amb la família i els amics en els funerals.

stats