CICLISME
Esports 24/01/2011

Armstrong és acusat de dopatge per un exmecànic

Mike Anderson acusa el ciclista texà, guanyador de set Tours de França i que s'acaba de retirar, en unes declaracions al diari Sunday Star-Times de Nova Zelanda

Redacció
1 min

MadridL'ombra del dopatge cada cop es va més gran al voltant de Lance Armstrong, set cops guanyador del Tour de França, que s'acaba de retirar en el Tour Down Under, ja que ara és un exmecànic del corredor texà qui l'acusa de pràctiques dopants.

Per si fos poc amb la investigació oberta a Estats Units contra Armstrong, i després de les acusacions reflexades en la revista Sports Illustrated, ara és un exmecànic i assistent personal seu des de 2003 fins el 2005, Mike Anderson, qui dispara acusacions en el diari Sunday Star-Times de Nova Zelanda.

Anderson assegura que va trobar una capsa de cartró amb la inscripció "Andro" (per Androstenediona, un esteroide prohibit) al lavabo de l'habitació d'un hotel que ocupava Armstrong a Espanya. I també que va ajudar al mateix ciclista a evitar els controladors antidopatge a Texas. "Lance Armstrong podria convertir-se en el futur en un símbol de diverses dècades de corrupció en el ciclisme professional", ha afirmat Anderson.

L'exmecànic, segons comenta el diari, ha dialogat amb Jeff Novitzky, investigador del jutjat federal de Los Àngeles en el cas Armstrong. "Aquests nois no investiguen a la lleugera i no crec que el resultat sigui positiu per a Lance Armstrong", conclou Anderson.

stats