CICLISME
Esports 07/02/2011

Farrar repeteix triomf al Trofeu Cala Millor

El nord-americà Tyler Farrar (Garmin-Cérvelo) ha repetit victòria a la segona prova de la Challenge de Mallorca 2011, després de la que va aconseguir ahir al Trofeu Palma.

Albert Rabadan
1 min
El ciclista Tyler Farrar

Palma de MallorcaEls 172km amb dos ports anecdòtics de quarta categoria s'han pogut iniciar amb normalitat ja que, tal i com va anunciar ahir Jonathan Vaughters, director de l'equip del vencedor i president de la AIGCP (Associació Internacional de Grups Ciclistes Professionals), no s'han repetit les protestes i el pilot ha competit sense auriculars.

L'escapada formada per Luis Pasamontes (Movistar), Steven Cozza (NetApp) i Adrián Sáez de Arregi (Orbea) no ha pogut fer res i ha sigut atrapada a tot i la tentativa final del primer. El belga Philippe Gilbert (OmegaPharma-Lotto), un dels pocs corredors que s'ha posicionat obertament favorable a la prohibició dels auriculars, ha fet un atac a sis quilòmetres de l'arribada, sense poder evitar una nova arribada a l'esprint, on Farrar ha superat de forma molt ajustada a la promesa alemanya John Degenkolb (HTC-Highroad).

El Trofeu Inca de demà pot ser la primera opció de trencar la dinàmica d'arribades massives, amb l'escalada al Coll de Puigmajor (1ª categoria) a 35km de l'arribada com a jutge de la cursa.

stats