Volta a Catalunya
Esports 23/03/2012

Dan Martin (Garmin): "Crec que a Montserrat es podran fer diferències"

El ciclista irlandès resident a Girona explica a l'ARA les molèsties que ha patit durant la quarta etapa de la Volta i les seves expectatives per la general final

Albert Rabadan
1 min
Daniel Martin (Garmin) i Alberto Losada (Katiuixa) a la Volta a Catalunya 2012

AscóMichael Albasini va poder resistir sense perdre temps a la quarta etapa de la Volta a Catalunya i tindrà en la cinquena etapa la seva prova definitiva. El recorregut (207km entre Ascó i Manresa), un constant trencacames, tindrà amb l'alt de Montserrat, de primera categoria, el seu punt àlgid, ja que es coronarà a 23 quilòmetres per la línia de meta.

Per a Dan Martin, aquesta és una bona oportunitat per recuperar el temps perdut. "No conec el port, però m'han explicat que és semblant als Àngels", explicava l'irlandès, dos cops podi a la prova catalana (2009 i 2011) a l'ARA. "A Albasini se l'ha vist patir i confio que en un port de primera es podran fer diferències".

El ciclista de Garmin ara mateix és quart a la general (hi ha 16 corredors empatats a 1'32" d'Albasini) però no se'l va veure atacar al coll de Paumeres. "Gairebé caic durant l'etapa i m'he endut un cop a la zona de la pelvis que m'ha deixat KO", relatava. "Per sort ara [per ahir dijous] podré anar a l'osteòpata de l'equip i espero estar recuperat".

stats