Bicitrial
Esports 20/06/2011

Dani Comas es proclama campió d'Europa de bicitrial

El català Dani Comas s'ha proclamat campió europeu de bicitrial a Biella (Itàlia) i ha superat el vigent campió del món, el navarrès Benito Ros

Albert Rabadan
1 min
Dani Comas, al carrer Diputació de Barcelona. L'escenari on sol actuar no acostuma a ser urbà.

BarcelonaEl català Dani Comas ha continuat el seu periple victoriós pel món del bicitrial amb un nou campionat d'Europa, que ha aconseguit aquest cap de setmana a Biella (Itàlia). Comas va superar a la final de 20” el seu gran rival, el vigent campió mundial de la categoria, Benito Ros, per 15 punts de penalització enfront dels 17 del navarrès.

El gavanenc venia de sumar uns discrets 32 peus a la classificació, on fou tercer rere un Abel Mustieles que es va endur el bronze final i un intractable Ros que va fregar la perfecció amb tan sols dos punts, però es va saber refer de cara a la final.

Per la seva banda, les germanes Abant no van estar tan brillant com de costum en una categoria femenina en què la suïssa Karina Moor va fer valer la seva superioritat. Mireia va poder pujar al podi amb la tercera plaça, però la seva germana Gemma, vigent campiona del món, es va haver de conformar amb el cinquè lloc.

La participació catalana es va completar amb la categoria júnior, on el calldetenenc Eloi Paré, desè, no va poder passar a la final per 26”, cosa que sí que va aconseguir Pol Tarrés, que no va poder reeditar la seva posició de podi a les classificatòries i va ser sisè, així com Bernat Seuba, a 20”, cinquè a la seva categoria.

stats