Ciclisme
Esports 23/08/2011

Dani Moreno: "'Purito' m'ha donat permís per atacar"

El ciclista del Katiuixa, que s'ha imposat en la línia de meta de Sierra Nevada, ha reconegut que abans d'atacar ha demanat permís al seu cap de files per fer-ho

Redacció
1 min
Dani Moreno (Katiuixa) guanya la 4a etapa de la Vuelta

Sierra NevadaDaniel Moreno (Katiuixa) s'ha imposat en la línia de meta de Sierra Nevada després de despenjar en l'últim quilòmetre al danès Chris Sorensen, del Saxo Bank, i ha reconegut que quan ha atacat, des del darrere el seu líder Joaquim 'Purito' Rodríguez li havia donat permís per fer-ho.

"Li he preguntat a 'Purito' què tal anava i m'ha dit que bé i tenia permís per atacar. Anava bastant bé i ho he intentat", ha dit el ciclista de Fuenlabrada que el pròxim 5 de setembre farà trenta anys.

Tot i sentir-se bé ha reconegut que abans de llançar el seu atac ha tingut algun dubte perquè bufava "vent de cara i de costat" i això el podia perjudicar, però després d'arribar a Sorensen, i quan ha arribat a l'últim quilòmetre, es "veia vencedor".

Moreno ja va demostrar en la passada Volta a Burgos, disputada uns dies abans de la Volta, el bon estat de forma que travessa i que li va permetre anotar-se un triomf d'etapa, però en aquesta cursa ha afirmat que ve a treballar per al seu líder 'Purito' Rodríguez i no se li passa "pel cap altra cosa, llevat que algun dia tingui llibertat per part de l'equip".

"A partir d'ara toca treballar per a 'Purito', encara que som dos corredors de característiques similars i ens compenetrem molt bé", ha destacat.

stats