Volta a Catalunya
Esports 20/03/2012

David De la Cruz (Caja Rural): "Ha estat una guerra. A vegades ens agafen a nosaltres i avui ho hem provat"

Favorits com Valverde, Andy Schleck o Ivan Basso han perdut part de les seves opcions en entrar a més de 2 minuts del guanyador

A. Rabadan
1 min
El jove ciclista català David De la Cruz (Caja Rural)

GironaEl ciclista català David De la Cruz ha explicat a l'ARA el desenvolupament de la segona etapa de la Volta a Catalunya: "Ha estat un dia ràpid i molt dur. Nosaltres (Caja Rural) hem fet la nostra aposta a l'avituallament". Afegeix: "Allà s'ha tallat tot... també hi ha hagut l'accident de Valverde, que finalment no ha pogut entrar".

I és que el murcià, igual que altres favorits, ha perdut un temps molt valuós a l'etapa de Girona. Tant ell com Andy Schleck han entrat a 2'09" del vencedor de l'etapa, mentre que l'italià Ivan Basso s'ha deixat 3'26". "Sabíem que es podien distreure", explica De la Cruz. "A vegades ens agafen a nosaltres desprevinguts i avui ho hem volgut provar nosaltres". A més, "el recorregut convidava a anar ràpid".

Per al jove sabadellenc, l'etapa ha estat "una guerra". "La primera baixada ha estat molt ràpida i l'aproximació a l'alt dels Àngels, una bogeria. Allà s'ha acabat de trencar tot, sobretot al descens", ha resumit.

stats