Ciclisme
Esports 08/02/2012

Flecha es col·loca tercer a la general del Tour de Qatar

El veterà ciclista d'Sky ha estat un dels sis destacats que s'ha jugat la quarta etapa, amb Tom Boonen i Fabian Cancellara

Albert Rabadan
1 min
Mark Cavendish

BarcelonaEl català Juan Antonio Flecha (Sky) s'ha col·locat tercer a la general del Tour de Qatar, prova en què va ser quart la temporada passada, a dues etapes del final. El ja veterà ciclista ha aprofitat el moviment de Fabian Cancellara als quilòmetres finals de la quarta etapa, amb els que ha provocat un tall de sis corredors, per recuperar unes distàncies que el seu equip, Sky, havia perdut a la contrarellotge per equips del segon dia.

A l'edició d'enguany de la prova àrab, organitzada per ASO (la mateixa empresa que organitza el Tour de França), el belga Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) ja ha sumat dues etapes, per una del company d'equip de Flecha, Mark Cavendish, que va superar al mateix Boonen a l'esprint de la tercera etapa i va aconseguir així la seva primera victòria amb el mallot de campió del món.

Tour de Qatar, classificació general provisional: 1r Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step), 2n Tyler Farrar (Garmin-Barracuda) a 31", 3r Juan Antonio Flecha (Sky) a 34", 4t Gert Steegmans (Omega Pharma-Quick Step) a 36", 5è Bernhard Eisel (Sky) a 45"

stats