Giro d'Itàlia
Esports 08/05/2012

El Giro d'Itàlia es reprèn dimecres amb una contrarellotge per equips a Verona

Els 32 quilòmetres de la primera etapa italiana del Giro 2012 seran els únics en la disciplina contrarellotge que es veuran fins a l'últim dia a Milà

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaEl trasllat de la caravana del Giro d'Itàlia de Dinamarca, on s'han disputat les tres primeres etapes, a Itàlia ja és un fet. Els corredors, que van sortir una hora abans del que és habitual a la tercera etapa per evitar problemes amb els vols, van viatjar dilluns a la nit en avió i van arribar tard als hotels, cap a quarts de dotze de la nit.

En canvi, pitjor ho han tingut els auxiliars dels equips, que han hagut de portar els cotxes i camions amb el material en un llarg viatge per carretera i han arribat avui dimarts tan d'hora com ha sigut possible per garantir que els ciclistes poguessin fer el reconeixement del recorregut de la contrarellotge per equips de dimecres a Verona, amb un recorregut pla de 32 km.

El líder, Taylor Phinney, ha confirmat que podrà sortir a defensar la 'maglia rosa', tot i que va haver d'anar a l'hospital a la nit, d'on va sortir al voltant de la una de la matinada, per poder descartar problemes greus després de veure's implicat a la multitudinària caiguda. Els equips sortiran en un interval de 3 minuts entre ells: Ag2r-La Mondiale serà el primer equip, a les 15:25 h, i el darrer, BMC, a les 16:28 h.

stats