CICLISME
Esports 24/08/2011

Homenatge a Xavi Tondo a la sortida de Sierra Nevada

El dia després de complir-se tres mesos de la mort del ciclista català, dos dels seus germans han acompanyat l'equip Movistar en el seu homenatge

Albert Rabadan
1 min
El director del Movistar, Eusebio Unzué, ha encapçalat l'homenatge amb la samarreta de la família

BarcelonaL'arribada a Sierra Nevada a la quarta etapa de la Vuelta a Espanya coincidia amb els tres mesos des de la mort del ciclista català Xavi Tondo en un accident a la urbanització de Pradollano, molt a prop d'on estava situada la meta. Abans de la sortida de la següent etapa, l'organització ha volgut fer un sentit homenatge al corredor que havia estat sisè de l'edició anterior.

Abans de la llarga sortida neutralitzada, s'ha dedicat un minut de silenci on hi havien dos dels germans de Tondo, Elena i Alfonso, que han rebut una placa de mans del director de cursa, Javier Guillén. També han estat acompanyats per l'equip Movistar, encapçalat pel seu director Eusebio Unzué, que lluïa la samarreta amb el reconegut logo de la família del ciclista.

Marxa en el record del vallenc

Seguint amb els gestos de record del ciclista de Valls, s'ha organitzat una marxa cicloturista pel 24 de setembre, els detalls de la qual es poden conèixer a través de la seva pàgina de Facebook. Amb sortida a Sant Joan de les Fonts, tindrà dos recorreguts de diferents llargades que passarà per moltes zones habituals d'entrenament de Tondo.

stats