Ciclisme
Esports 20/04/2012

Joaquim "Purito" Rodríguez continuarà a Katiuixa fins a finals de 2013

El ciclista català ha renovat un any més amb l'equip rus amb què ha aconseguit acabar com a número 1 mundial l'any 2010 o guanyar una etapa del Tour de França

Albert Rabadan
1 min
Joaquim Rodríguez mostra el mallot de Katiuixa per 2012, amb més vermell

BarcelonaJoaquim Rodríguez ha renovat un any més amb l'equip Katiuixa. L'acord s'ha anunciat aquest divendres a la roda de premsa prèvia a la Lieja-Bastogne-Lieja d'aquest diumenge a un hotel de Riemst (Bèlgica), segons ha explicat l'equip en un comunicat. Purito voldria haver signat durant la passada Vuelta a Espanya, però el canvi de direcció a l'alemany Hans-Michael Holczer va posposar les negociacions.

El català ha explicat que se sent molt "còmode" a l'equip rus: "em dóna el suport i les oportunitats per realitzar els meus somnis com a corredor. Aquí he pogut comprovar la meva qualitat com a líder d'un equip i em tenen en alta estima, així que la continuïtat era lògica", declarava el de Parets del Vallès.

Després d'aconseguir a la Fletxa Valona la seva primera gran clàssica, Joaquim Rodríguez afronta amb optimisme el gran monument de les Ardenes, la Lieja-Bastogne-Lieja: "des de petit he vist aquesta setmana de clàssiques com el clímax ciclista i la Lieja sempre ha estat el meu gran somni". El de Katiuixa ha lamentat ocasions, com l'any 2006, en què el fet de no liderar un equip el va privar de lluitar una victòria que tenia propera.

stats