Giro d'Itàlia
Esports 16/05/2012

Joaquim Rodríguez: "Ja tinc ganes que arribin els grans ports"

El ciclista català, que segueix líder del Giro d'Itàlia per segon dia consecutiu, s'ha mostrat confiat respecte les seves possibilitats als ports llargs

Ara
1 min

BarcelonaPurito Rodríguez ha estat entrevistat al programa de la RAI posterior a les etapes del Giro d'Itàlia, el Processo alla Tappa, i s'ha mostrat confiat per les seves possibilitats en els grans ports dolomítics: "No crec que les pujades llargues siguin un punt dèbil meu, hi he treballat molt. L'any passat vaig anar de menys a més i quan vaig pujar més posicions va ser a la setmana final, amb tota l'alta muntanya junta", ha explicat el català. "De fet, ja tinc ganes que arribin aquests grans ports", ha sentenciat.

El de Katiuixa, que avui ha mantingut la maglia rosa de líder de la cursa, ha assegurat que tot i haver "treballat molt" per a les contrarellotges, aquestes "sí que són el meu punt dèbil". Amb tot, amb només els 30km finals a Milà les cronos no seran el seu gran problema, que en canvi sí que ho seran els seus rivals. Sobre ells, Purito ha explicat que "cada dia veig un rival molt fort: al principi veia molt bé a Kreuziger, en aquestes primeres arribades en alt també Scarponi i Basso...". L'únic al que ha eliminat de les travesses ha estat al luxemburguès Fränk Schleck, de qui ha dit: "el seu gran problema és que no ha vingut centrat psicològicament per disputar la general".

stats