Vuelta a Espanya
Esports 09/09/2012

John Degenkolb tanca la Vuelta a Espanya amb un cinquè triomf d'etapa a l'esprint a Madrid

L'alemany ha demostrat ser el millor esprintador d'aquesta volta de tres setmanes. Alberto Contador, Alejandro Valverde i Joaquim Rodríguez formaran el podi final

Albert Rabadan
1 min
Alberto Contador, el guanyador de la Vuelta, passant pel costat de l'Arc de triomf de Madrid

BarcelonaJohn Degenkolb ha guanyat l'etapa final de la Vuelta a Espanya acabada a Madrid i ha sumat un total de cinc esprints. El jove ciclista alemany de l'equip Argos-Shimano ha superat els italians Daniele Bennati i Elia Viviani i s'ha consolidat com un dels homes ràpids amb més projecció del gran grup, també per la seva versatilitat.

El podi final de la classificació general el formen Alberto Contador, Alejandro Valverde i Joaquim Rodríguez, en aquest ordre. El Purito ha perdut a la mateixa recta de meta la classificació de la regularitat, perquè Valverde ha entrat a l'esprint per puntuar, mentre que l'australià Simon Clarke serà el vencedor de la classificació de la muntanya.

En la primera de les deu voltes al circuit final de la capital espanyola s'ha fet un homenatge al francès David Moncoutie i a l'alemany Grischa Niermann, que han posat punt final a la seva carrera com a ciclistes professionals.

stats