Volta a Catalunya
Esports 20/03/2012

L'Alt dels Àngels marcarà el desenllaç de la segona etapa de la Volta a Catalunya

El port de primera categoria, que es corona a 14 quilòmetres de la meta de Girona, podria marcar les primeres diferències entre els favorits

Albert Rabadan
1 min
El perfil de la segona etapa de la Volta a Catalunya 2012

GironaLa segona etapa de la Volta a Catalunya ha arrencat aquest dimarts a les 13:10h a Girona en la que serà una nova jornada de quilometratge raonablement reduït (161 km). El temps, tot i ser molt ventós, no s'espera que es compliqui tant com podria passar a l'etapa reina de l'endemà.

A la part final, en què també s'arribarà a Girona (a partir de 15:45 per Esport3 i 16:00 a Teledeporte), s'hauran de superar dos ports puntuables, el més important d'ells l'Alt dels Àngels, de primera categoria, ben conegut pels cicistes residents a Girona i que es coronarà a uns 14 quilòmetres per la línia de meta final.

L'escapada del dia està formada per Cyril Bessy (Saur-Sojasun), Julián Sánchez Pimienta (Caja Rural) i el català Jordi Simón (Andalusia). El de Navàs, que debuta en aquesta Volta com a professional després de superar unes molèsties al genoll, s'ha filtrat en un grup que ha tingut més de 6 minuts però que l'equip del líder, GreenEdge, no vol deixar escapar i ha començat a reduir la distància.

stats