Ciclisme
Esports 04/01/2012

L'equip Movistar presenta les seves dues grans incorporacions, Juanjo Cobo i Alejandro Valverde

El director de l'equip ciclista, Eusebio Unzué, ha volgut recordar el català Xavi Tondo, de qui ha dit que "el seu esperit ha donat identitat a l'equip"

Albert Rabadan
1 min
Juanjo Cobo (e) i Alejandro Valverde (d), a la seva presentació amb Movistar 2012

BarcelonaLes dues principals novetats a la plantilla de l'equip ciclista Movistar per a la temporada 2012, Juanjo Cobo i Alejandro Valverde, han sigut presentats aquest matí a Madrid. Tots dos, principals líders de l'equip, han confirmat la seva presència al Tour de França, tot i que l'afrontaran de manera diferent. Després es plantejaran qui repeteix a la Vuelta a Espanya, però descarten el Giro d'Itàlia, on Giovanni Visconti i els joves de l'equip seran la referència.

Valverde, que retorna després de dos anys de sanció per la seva implicació en l'operació Puerto, ha anunciat que començarà l'any amb força (ja debutarà al Tour Down Under australià aquest mes de gener) per poder plantar cara a Philippe Gilbert a les clàssiques de les Ardenes abans de preparar-se per a la Grande Boucle. Cobo, guanyador de la Vuelta a Espanya, per la seva banda, tindrà un inici d'any poc carregat de curses.

Finalment, el director esportiu Eusebio Unzué ha volgut concloure amb unes paraules de record a Xavi Tondo, de qui ha destacat que l'equip espera mantenir "el seu esperit". "El vam poder disfrutar molt poc temps, però va marcar molt tothom i ha donat unes senyes d'identitat a l'equip que no s'esborraran".

stats