Mundials de ciclisme
Esports 24/09/2011

Marianne Vos no trenca la ratxa i s'endú la seva cinquena plata consecutiva al mundial de ciclisme

L'italiana Giorgia Bronzini repeteix triomf al mundial femení de ciclisme, en què l'holandesa Marianne Vos segueix sense materialitzar la seva superioritat

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaMarianne Vos és considerada de manera unànime, tot i la seva joventut, la millor ciclista dels últims anys. Tanmateix, no hi ha manera que l'holandesa ho pugui demostrar any rere any guanyant el mundial, i ja fa cinc anys que es queda a la segona plaça després d'haver-se emportat el títol l'any 2006 a Salzburg, amb tot just 19 anys i en la seva primera temporada com a professional.

En aquesta ocasió, Vos s'ha quedat tancada a l'esprint final entre les dues altres medallistes, i quan ha iniciat la seva poderosa remuntada un cop corregida la posició no ha estat a temps de superar l'italiana Giorgia Bronzini, que aconsegueix així la difícil gesta de lluir l'arc de Sant Martí durant dos anys seguits. L'esprintadora Ina Teutenberg (Alemanya), s'ha endut el bronze.

La cara de resignació de la vencedora del Giro d'Itàlia d'enguany -amb la barbaritat de cinc etapes guanyades- destacava al podi, després d'una cursa que la seva selecció ha pogut dominar i on la gran part dels atacs s'han viscut a la part final, que ha animat en primer lloc la basca Eneritz Iturriaga, que ha signat una notable vint-i-cinquena plaça.

stats