Giro d'Itàlia
Esports 10/05/2012

Mark Cavendish (Sky) repeteix victòria al Giro d'Itàlia després de la caiguda

El campió del món s'ha endut el segon esprint d'aquest Giro davant Goss i Bennati, en un dia especial per la visita de la seva dona i la seva primera filla

Albert Rabadan
1 min
Cavendish celebra el triomf a la cinquena etapa del Giro amb la seva fila Delaila / LUK BENIES / AFP PHOTO

BarcelonaMark Cavendish (Sky) ja suma dues etapes aquest Giro d'Itàlia i comença a fer el compte enrere fins les sis etapes que va preveure que podria guanyar. El campió del món ha gaudit del dia de millor treball de preparació de l'esprint per part del seu equip en els cinc dies de competició que s'han disputat fins ara, però Matthew Goss (Orica-GreenEdge), guanyador a Hersens, ha estat molt a prop d'atrapar-lo. Daniele Bennati (RadioShack) ha estat tercer.

El velocista de l'Illa de Man ha destacat que el feia "especialment feliç" haver pogut repetir victòria després de la caiguda que va patir a la tercera etapa i que li ha deixat grans ferides a la cama esquerra. "Aquesta nit he pogut dormir millor i recuperar-me", apuntava. A més, a la meta l'esperava una sorpresa, i és que hi havia la seva dona, Peta Todd, i la seva filla Delilah, que tot just té uns mesos. "És la primera vegada que la meva filla em ve a veure a córrer i em feia molta il·lusió", ha explicat Cavendish.

Ramunas Navardauskas (Garmin-Barracuda) continua líder, però la pèrdua de temps de Taylor Phinney (BMC) fa pujar Joaquim Rodríguez a la novena posició de la general. Phinney ha perdut temps després de quedar-se en el port de quarta categoria que ha marcat l'etapa, on la majoria d'esprintadors també han perdut el contacte temporalment.

stats