Tour de França
Esports 22/07/2012

Mark Cavendish arrodoneix el Tour perfecte de l'equip Sky guanyant als Camps Elisis

Bradley Wiggins, guanyador oficial del Tour de França 2012, li ha llançat l'arribada com en dies anteriors. Froome i Nibali tanquen el podi de la general

Albert Rabadan
1 min
Mark Cavendish

BarcelonaMark Cavendish ha posat el millor final possible al Tour de l'equip Sky. El campió del món s'ha endut l'esprint final dels Camps Elisis i ha sumat la seva tercera victòria de l'edició, empatant així amb els altres dos homes ràpids (Peter Sagan i André Greipel).

Bradley Wiggins, que s'ha convertit oficialment en el primer guanyador britànic de la història del Tour de França, li ha retornat la feina durant els dies de muntanya i ha treballat per preparar l'arribada, com en dies anteriors. A banda, ha limitat les possibilitats de caiguda en estar al capdavant del tot del pilot.

Cavendish ha guanyat amb molta autoritat i es postula com a principal favorit per la prova en ruta dels Jocs Olímpics de Londres. És el quart any consecutiu que l'esprintador de l'Illa de Man guanya la tradicional etapa final del Tour de França als Camps Elisis de París.

stats