Ciclisme
Esports 28/09/2012

El ciclista català David De la Cruz fitxa pel nou equip NetApp-Endura

El jove sabadellenc, gran valor en voltes per etapes, dóna el salt a un equip estranger després de tres temporades de professional a l'equip navarrès Caja Rural

Ara
1 min

BarcelonaEl ciclista català David De la Cruz correrà les dues properes temporades amb l'equip NetApp-Endura. Així ho ha anunciat a través d'un comunicat el nou equip de categoria continental professional, que sorgeix de la fusió dels dos conjunts, alemany i britànic respectivament, amb aquests patrocinadors. Allà coincidirà amb el basc Iker Camaño i el també català Àlex Sans a la direcció.

De la Cruz, de 23 anys, deixa enrere una etapa de tres temporades amb l'equip navarrès Caja Rural, els seus primers com a professional. Amb ells, ha pogut aconseguir experiència a proves del primer nivell com la Volta a Catalunya. Aquesta temporada 2012, s'ha consolidat com una gran esperança a les proves per etapes amb un segon lloc a la Volta a Astúries, quart a Castella i Lleó i cinquè a la Volta a Portugal, on va emportar-se el mallot de millor jove.

stats