Publicitat
Publicitat

Ciclisme

El ciclista català Óscar Pujol guanya la Volta al Singkarak (Indonèsia)

Pujol, que va fitxar per l'equip iranià Azad University a través de les xarxes socials, es va emportar una i etapa i la general de la segona prova en què participa amb ells

El ciclista català Óscar Pujol ja ha aconseguit les primeres victòries de la seva carrera. El terrassenc resident a Valladolid ha guanyat la general i una etapa de la Volta al Singkarak (Indonèsia), la segona prova que corre amb l'equip asiàtic Azad University. Dues setmanes abans havia acabat en sisena posició a la Volta a Azerbaidjan, que va guanyar Javier Ramírez Abeja (Andalucía).

Pujol, que havia corregut amb equips de primer nivell com Cérvelo i Omega Pharma, no va trobar equip després d'un 2011 ple de complicacions. Finalment li va sortir l'oportunitat a través d'internet de fitxar per aquest equip iranià, amb el que ja comença a sumar els primers èxits. El ciclista ha anat explicant la seva experiència a la seva pàgina web, on ha relatat les seves llargues escapades superant "unes rampes que no havia vist en la meva vida".

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT