CICLISME
Esports 22/08/2011

Pablo Lastras guanya i aconsegueix el jersei vermell de líder

El ciclista madrileny s'imposa en la tercera etapa de la Vuelta després de formar part d'una escapada des dels primers quilòmetres de l'etapa

Efe
1 min

Totana (Múrcia)El ciclista madrileny Pablo Lastras (Movistar) s'ha imposat en la tercera etapa de la Vuelta a Espanya, disputada entre Petrer i Totana, de 163 quilòmetres, i ha aconseguiT vestir-se amb el jersei vermell que l'acredita com a líder, després de formar part d'una escapada des dels primers quilòmetres.

L'atac definitiu del ciclista madrileny s'ha produït en l'últim port del dia, l'alt de la Santa, de tercera categoria, a 12 quilòmetres de la meta. Tot i tenir entre els seus companys a escaladors com Chavanel, el corredor de Movistar va aconseguir despenjar als seus companys i va mantenir el seu avantatge en el descens.

Lastras s'ha unit en els primers deu quilòmetres, juntament amb Markel Irizar (RadioShack), a l'escapada definitiva, que estava formada pel ucraïnès Ruslan Podgornyy (Vacansoleil) i els francesos Sylvain Chavanel (Quick Step) i Nicholas Edel (Cofidis).

L'avantatge del trio, d'uns escassos trenta segons, s'ha ampliat quan s'han convertit en un quintet fins gairebé els vuit minuts de diferència conforme ha anat avançant la cursa, en la qual s'ha pujat l'alt del Berro, de tercera categoria, i el de la Santa, on Lastras ha llançat el demarratge definitiu.

stats