Esports 24/08/2012

John Degenkolb guanya la seva tercera etapa de la Vuelta i 'Purito' Rodríguez es manté líder

El ciclista alemany s'ha imposat a l'esprint en una etapa de 164,2 quilòmetres que s'ha disputat entre Osca i el circuit de velocitat d'Alcanyís

Ara / Efe
1 min
'Purito' Rodríguez, líder de La Vuelta, parla amb Alejandro Valverde

BarcelonaL'alemany John Degenkolb, de l'equip Argos Shimano, ha guanyat la setena etapa de la Vuelta a l'esprint en imposar-se a l'italià Elia Viviani (Liquigas) i l'australià Allan Davis (Orica) amb un temps en meta de 3 h, 48 min i 30 s. La prova s'ha disputat entre Osca i el circuit de velocitat d'Alcanyís i ha constat d'un recorregut de 164,2 quilòmetres. És la tercera etapa que venç l'alemany Degenkolb en aquesta edició de la cursa.

A la general no hi ha hagut canvis significatius i el català Joaquim 'Purito' Rodríguez (Katusha) conserva el mallot vermell de líder, amb 10 segons d'avantatge sobre el britànic Chris Froome (Sky) i 36 sobre Alberto Contador (Saxo Bank).

Aquest dissabte es disputa la vuitena etapa, entre Lleida i la Collada de la Gallina (Andorra), de 174,7 quilòmetres i final en pujada. De fet, és el quart final d'etapa d'aquestes característiques en poc més d'una setmana a la Vuelta.

stats