Vuelta a Espanya
Esports 02/09/2012

Purito: "Si es continua pujant a aquest ritme, serà una bogeria"

El líder de la Vuelta a Espanya ha dit que Contador "porta la cursa com ell vol" i que encara haurà de patir molt amb els seus atacs en les dues arribades en altura restants

Ara
1 min

BarcelonaEl ciclista català Joaquim Rodríguez ha explicat als micròfons de TVE després de la quinzena etapa de la Vuelta a Espanya que ha tingut "un bon dia, per sort" per poder mantenir el liderat davant els atacs d'Alberto Contador. "N'hi ha hagut un en què he pensat que no podia més, però sabent com era el port sabia que abans del descans no el podia deixar escapar", ha dit.

El madrileny és l'únic rival que té a menys d'un minut (22 segons), mentre que Alejandro Valverde i Chris Froome ja es troben a 1'41" i 2'16", respectivament. El Purito encara ha de defensar el liderat a les arribades de Cuitu Negru, aquest dilluns, i la Bola del Mundo, el dissabte dia 8. "Si es puja com avui serà una bogeria, i a més queden rampes que impressionen", explicava el català.

Respecte a les tàctiques de Contador, Rodríguez creu que "porta la cursa com ell vol i fa uns atacs que, amb una mica més de continuïtat...", volent donar a entendre la seva dificultat. Amb tot, el de Katiuixa ha assumit que ha "patit molt" i que necessitarà continuar tenint dies bons per mantenir-se amb el mallot vermell fins a Madrid.

stats