CICLISME
Esports 08/02/2011

El ciclista italià Riccardo Riccò admet que es va fer una transfusió

El ciclista, que es troba ingressat des del passat cap de setmana, ha admès que es va fer una autotransfusió, segons ha informat el diari La Gazzeta dello Sport

Redacció
1 min

MòdenaEl ciclista italià Riccardo Riccò, que es troba ingressat en un hospital de Baggiovara, en la província de Mòdena des del passat cap de setmana, ha admès que es va fer una autotransfusió, segons ha informat el diari La Gazzeta dello Sport.

Segons el diari, que es basa en el testimoni d'un metge de l'hospital de Pavullo, on Riccò va rebre les primeres cures mèdiques abans de ser traslladat a Baggiovara, el ciclista va reconèixer davant la seva xicota Vania Rossi haver-se fet una transfusió de sang que conservava a la nevera de casa des de feia 25 dies.

En relació amb la seva hospitalització, la Fiscalia de Mòdena ha obert una investigació per una suposada violació de la llei antidopatge. El pronòstic del ciclista, que va ingressar d'urgència el passat diumenge amb dolors abdominals i febre alta, és "reservat".

Riccò, de 27 anys, va tornar a la competició el passat mes de març després de complir una sanció de vint mesos després de donar positiu en el Tour de França del 2008.

stats