Biketrial
Esports 28/09/2011

Xavi Ksas, un caçador de rècords sobre la bicicleta

L'esportista andorrà ha elegit la cúpula de l'Hotel Hesperia Tower, des del qual es veu tot Barcelona, per aconseguir una nova gesta en el seu palmarès

Efe
1 min
Xavi Ksas.

L'Hospitalet de LlobregatEl campió del món de Biketrial, Xavi Ksas, intentarà batre aquest dijous un nou rècord Guinness -seria el cinquè que aconsegueix- ja que intentarà mantenir-se durant quatre hores en equilibri a sobre d'una bicicleta a 107 metres d'altitud.

L'esportista andorrà ha triat la cúpula de l'Hotel Hesperia Tower, des del qual es veu tot Barcelona, per aconseguir una nova gesta en el seu palmarès.

"És la primera vegada que s'intentarà trencar un rècord d'equilibri en bicicleta. La bicicleta ha de tenir zero inèrcia, no puc ni avançar ni retrocedir. Sí que hi haurà moviments de rectificació per estar en condicions d'exterior i vent, però mai em mouré del punt on comenci", ha explicat en una entrevista a Efe Ksas.

Per batre el rècord haurà d'estar quatre hores en equilibri, un temps que no ha assolit durant els entrenaments -ha arribat fins a les tres hores-, perquè es reserva per donar-ho tot en el moment de la veritat.

stats