Ciclisme
Esports 15/02/2011

Alejandro Blanco: "Sempre he cregut en Contador"

Blanco participarà aquest vespre en una tertúlia televisiva a Veo7 (22.30h) sobre el cas Contador, juntament amb Emilio Sánchez Vicario, ex tenista i president de l'associació d'esportistes espanyols, Juan Carlos Castaño, president de la Federació Espanyola de Ciclisme

Redacció
1 min

MadridEl president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, s'ha mostrat "molt feliç" per l'absolució del triple guanyador del Tour de França Alberto Contador d'un presumpte positiu per clenbuterol en un control antidopatge el passat 21 de juliol al Tour del 2010, i ha recordat que "sempre" va creure en la innocència del corredor de Pinto (Madrid).

"Crec que és una notícia molt positiva. El Comitè de Competició ha acceptat tot allò que defensava Contador i considero que és bo per al present i el futur perquè la taxa mínima de clenbuterol està molt discutida. Aquest cas marcarà un abans i un després en la lluita contra el dopatge", ha assegurat Alejandro Blanco en declaracions a Europa Press.

Alejandro Blanco no va ocultar que ha sentit "una satisfacció molt gran" quan ha conegut la notícia. "M'alegro molt per la persona i per l'esportista. Des del principi sempre he cregut en Alberto. Vaig parlar amb ell i amb molta gent que em deia que el tema de Contador no era un cas de dopatge", ha assenyalat.

stats