Volta a la Comunitat Valenciana
Esports 02/12/2010

La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana tampoc es celebrarà aquest any

Tot i l'esforç que s'ha fet per trobar patrocinadors i tirar endavant la carrera, que s'havia de disputar al febrer, els organitzadors han hagut de desistir

Redacció
1 min

ValènciaL'edició 2011 de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana no es disputarà com a conseqüència de "la greu situació econòmica que pateix el país", segons ha comunicat per escrit Paco Antequera, organitzador de la carrera. "Tot i els importants esforços que hem fet i la notable acollida que estava tenint", la prova no es disputarà el proper any.

"Durant els darrers mesos, hem treballat per treure endavant la cursa, una de les més prestigioses a nivell nacional. Hem trobat una gran resposta, però aquesta no s'ha materialitzat de la forma econòmica que esperàvem per poder organitzar la carrera amb els mitjans professionals que mereix", continua el text.

Antequera també indica que existia alguna "mínima possibilitat" per dur a terme la prova i, tot i que estava prevista pel febrer, els organitzadors han preferit desistir ara "per causar el menor dany possible als molts equips que s'havien interessat en participar". "A tots ells, aprofito per agrair-los l'interès i disculpar-me pel trastorn que aquesta suspensió pugui originar a la planificació de la temporada". No es descarta que "es segueixi treballant per organitzar l'edició del 2012", acaba el comunicat.

stats