Ciclisme
Esports 13/02/2012

La Federació Alemanya de Ciclisme prohibeix a Jan Ullrich competir en qualsevol cursa amateur

L'exciclista professional Jan Ullrich, ja retirat, no podrà córrer en cap cursa que organitzi la Federació Alemanya Ciclista per la seva sanció de dos anys per dopatge

Ara
1 min

BarcelonaLa Federació Alemanya de Ciclisme (BDR) no permetrà que Jan Ullrich, ja retirat, corri cap cursa que ella mateixa organitzi, sigui de caire amateur o pública. Així ho ha comunicat a través de la seva web aquest dilluns.

La BDR critica que Ullrich no hagi reconegut mai el seu positiu per dopatge, confirmat pel TAS aquest dijous passat, malgrat que confessés haver-se posat en contacte amb el doctor Eufemiano Fuentes, principal responsable de la trama de dopatge de l'operació Puerto. "És una llàstima que no digui el que tothom sap i sigui conseqüent amb els seus actes", ha manifestat el president de la Federació, Rudolf Scharping.

Seguint la normativa de la Federació i com ha aclarit el vicepresident Udo Sprenger, Ullrich quedarà fora de qualsevol llista de participants en les curses organitzades per la BDR, perquè encara que ja no sigui professional, la sanció també es manté "als corredors sense llicència". El representant del corredor ha reconegut que l'alemany tenia previst córrer a Bielefeld a l'estiu.

stats