Ciclisme
Esports 07/09/2011

El jove ciclista català Jordi Simón fitxa per dues temporades amb Andalucía-CajaGranada

El de Caja Rural, que està destacant al Tour de l'Avenir, ha sorprès escollint el conjunt andalús per signar el seu primer contracte professional

Albert Rabadan
1 min
Selecció espanyola pel Tour de l'Avenir 2011, amb el català Jordi Simón a la dreta

BarcelonaSegons explica l'equip Andalucía-CajaGranada en un comunicat a la seva pàgina web, el ciclista català Jordi Simón correrà a les files del conjunt andalús les dues pròximes temporades. D'aquesta manera el de Navàs, que és representat per l'empresa KECProSport dirigida per l'ex-professional Àngel Edo –igual que altres professionals catalans com Joaquim Rodríguez o Xavi Florencio–, ha donat la sorpresa, ja havia corregut algunes proves d'aquest final de temporada amb l'equip professional de Caja Rural en condició d'stagiaire.

Simón, que acaba de fer els 21 anys, és una de les promeses més sòlides del ciclisme espanyol sub23 i en aquests moments està disputant el Tour de l'Avenir, la prova més prestigiosa del panorama internacional d'aquesta categoria. Justament a l'etapa d'avui dimecres, el ciclista català ha signat la seva actuació molt destacada, amb un segon lloc a l'etapa acabada a la localitat suïssa de Porrentruy. Simón s'ha escapat amb sis corredors més al col de la Croix, de primera categoria, i ara és cinquè a la general provisional.

stats