Mundial BTT
Esports 03/09/2011

Hermida queda fora de les medalles al mundial BTT de Champery

El 'biker' català, que defensava títol, anava en tercera posició quan ha patit una averia mecànica. El txec Jaroslav Kulhavy és el nou campió

Albert Rabadan
1 min

BarcelonaEl català José Antonio Hermida no ha pogut revalidar el títol de campió del món de BTT en la modalitat de cross-country (camp a través) que va aconseguir l'any anterior a Mont Sainte-Anne (Canadà). El de Multivan-Merida, de nou el millor biker de la selecció espanyola, s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça.

Hermida anava en tercera posició a dues voltes pel final, quan només tenia davant el suís Nino Schurter i el txec Jaroslav Kulhavy. Tanmateix, un problema mecànic l'ha obligat a canviar de roda, cedint un temps preciós que ha aprofitat l'històric Julien Absalon per treure-li el lloc de la medalla de bronze que el català no ha pogut recuperar.

El de Puigcerdà ha travessat la meta saludant el públic, que havia vist una esperada victòria de Kulhavy en un circuit tècnic i enfangat a Champery (Suïssa). El txec, que també havia dominat la Copa del Món, ha deixat sense opcions a un Schurter que corria a casa.

stats