FUTBOL SALA
Esports 25/06/2012

El Barça Alusport i ElPozo Múrcia es disputen la Lliga en el cinquè partit

Els homes de Marc Carmona busquen la segona Lliga consecutiva i el quart títol de la temporada de la secció de futbol sala

D.r. Jover
2 min
Fernandao intenta el xut davant Gréllo

BarcelonaEl Barça Alusport pot guanyar la Lliga Nacional de Futbol Sala aquest dilluns (21:30h, Esport3 i Barça TV) si supera en el cinquè partit ElPozo Múrcia. Catalans i murcians estan empatats a 2 en la sèrie i es juguen el trofeu de campió en el últim i definitiu partit. Seria la segona consecutiva per a l'equip català.

El Barça, que va perdre per culpa d'un gol a falta de tres segons en el quart partit (5-4), sap que va cometre moltes errades defensives i que va perdre un partit que tenia pràcticament guanyat en el primer temps quan dominava per 1-3.

“Tres dels cinc gols que vam rebre dissabte els podíem haver evitat”, va explicar Marc Carmona aquest diumenge encara amb la derrota per 5-4 en els darrers instants en ment. El tècnic català, a més, va comentar que jugar un cinquè partit “no és una situació nova per a l’equip, ja que l’any passat vam guanyar la Lliga en el cinquè contra el Caja Segòvia”.

Però aquest dilluns és un tot o res. Caixa o faixa. “Després d’una gran temporada i de tants partits, jugar-s’ho tot a un partit és el que fa bonic el futbol sala”, va comentar Javi Rodríguez després de l’últim entrenament d'ahir. El capità del Barça Alusport, que jugarà el seu últim partit amb la samarreta blaugrana, té clar el seu últim desig. “Arriba el final del camí i vull marxar amb la Lliga”, assegura el jugador de Santa Coloma de Gramenet.

El Barça Alusport té al seu davant un repte apassionant aquesta nit. Repetir el campionat de Lliga i sumar el 18è títol de la temporada pel Barça és un desafiament que és a l’abast de pocs clubs.

stats