COPA DEL REI D'HOQUEI HERBA
Esports 01/04/2011

Els strokes classifiquen l’Atlètic i el Polo per a les semifinals i deixen fora l’Egara i el Terrassa

Igualtat absoluta en els partits de quarts de final on només el Club de Campo guanya per la mínima i en el temps reglamentari

Oriol Malgosa
2 min
L'Atlètic Terrassa celebrant el primer gol.

MatadeperaEn el primer partit de la jornada el Polo ha hagut de recórrer al strokes per imposar-se al Tenis Santander després d’empatar a 2 al final dels setanta minuts. L’equip santanderí s’ha avançat per dues vegades en el marcador però el Polo ha sapigut reaccionar i ha aconseguit arribar a la tanda d’strokes amb un gol als últims instants. Pau Quemada i Àlex Casasayas han estat els golejadors d'un Polo que demà s'enfrontarà en semifinals a l'Atlètic a partir de les 12 del migdia.

En el derbi terrassenc, l’Atlètic ha superat a l’Egara en un partit on els gols no han arribat fins la segona part. Els de Can Salas han estat els primers en marcar gràcies a una bona combinació entre Roc Oliva i Florian Michel, que ha culminat l'alemany, però els ratllats han aconseguit empatar amb un gol de Guillem Fustagueras després de robar-li la pilota al porter Cristian Peñalba, que havia sortit de l'àrea per refusar una pilota perillosa. A causa d'aquesta jugada, el porter groc-i-negre ha estat expulsat amb targeta verda i l'Atlètic ha hagut de jugar sense porter durant dos minuts, ja que no en tenia cap de recanvi a la banqueta. A partir de llavors, l'Atlètic ha tingut més bones ocasions per emportar-se el partit però Quico Cortès i Josep Romeu han evitat el segon gol del de Pallarols. A la tanda d'strokes, Cristian Peñalba ha aturat dos llançaments de l'Egara i ha donat la classificació al seu equip.

Club de Campo i Complutense jugaran la semifinal madrilenya demà a les dues del migdia. L'equip de Xavi Arnau ha tingut més problemes dels esperats per guanyar el Las Palmas però finalment s'ha acabat imposant per 2 gols a 1. A l'últim partit de quarts de final, el CD Terrassa ha empatat a 2 amb el Complutense. Els amfitrions han jugat un partit molt seriós i han arribat a la tanda d'strokes gràcies als gols d'Aleix Rosset i Xavi Lleonart però la Complu ha estat més encertada des del punt fatídic i ha deixat fora de les semifinals els vermells en l'any del seu centenari.

stats