Europa Cup
Esports 17/01/2014

Derrota cruel del Korfbal Club Barcelona contra el Trojans KC a l'Europa Cup (23-24)

L'equip de Londres ha anotat el punt definitiu a falta de 33 segons i els catalans lluitaran aquest dissabte per aconseguir la setena plaça

Imatge d'un temps mort / @korfbalbcn

BarcelonaEl Korfbal Club Barcelona ha perdut aquest divendres contra el Trojans Korfbal Club (23-24) i lluitarà aquest dissabte per aconseguir la setena plaça a l'Europa Cup

La primera part dels catalans ha estat molt bona i han arribat a dominar el partit per quatre gols (12-8, minut 21). La renda al descans era de 3 gols (14-11) favorable a l'equip català. A la represa, els anglesos han igualat el marcador ràpidament i en un final a cara o creu, el Trojans KC ha sentenciat el partit quan només faltaven 33 segons pel final.

L'equip català jugarà aquest dissabte a les 10 hores el partit per al setè i el vuitè lloc.