Supercopa d'Espanya
Esports 02/09/2011

Marc Carmona: "No tinc por que ens pesi l'etiqueta de favorit"

El tècnic del Barça Alusport ha assegurat que "no té por" que el seu equip ostenti la condició de favorit, especialment amb vista a la XXIIa Supercopa d'Espanya que aquest dissabte arrenca

Efe
2 min
Marc Carmona

BarcelonaEl tècnic del Barça Alusport, Marc Carmona, ha assegurat aquest divendres que "no té por" que el seu equip ostenti la condició de favorit aquesta temporada, especialment amb vista a la XXIIa Supercopa d'Espanya que aquest dissabte arrenca a Torrejón de Ardoz, i que els enfrontarà en semifinals a El Pozo Múrcia.

"Afrontem aquesta Supercopa en la nostra quarta setmana de preparació i no estem en el nostre millor moment, però tot i així crec que podem estar a l'altura", ha assegurat el preparador català durant la roda de premsa de presentació al Palau Blaugrana del brasiler Gabriel da Silva com a nou jugador blaugrana.

Malgrat aquest obstacle, Carmona ha admès que el seu equip està "molt il·lusionat" amb aquest títol, després d'una temporada en la qual van alçar Lliga, Copa del Rei, Copa d'Espanya i Copa Catalunya, uns èxits que els col·loquen, a priori, l'etiqueta de favorits per a aquest curs.

Així, el tècnic ha recordat que malgrat que fa diverses temporades que arrosseguen aquest cartell, els seus homes sempre han respost amb "maduresa i naturalitat". "No tinc por que ens pesi aquesta etiqueta", ha recordat.

I és que, segons el seu parer, l'any passat van començar sense un títol i van acabar guanyant-ho tot. "No volem que això sigui passatger, volem demostrar que no va ser una casualitat, que no va ser flor d'un dia, que no resulti estrany que el Barça sigui a les finals", ha dit, malgrat que reconeix que el seu equip només ha vençut durant una temporada i "encara no és dominador".

Per això, ha instat a estar "molt alerta" respecte al seu rival en semifinals, El Pozo Murcia, sobre el qual Carmona ha ressaltat la gran qualitat dels seus jugadors.

Un avís del qual sembla haver pres bona nota el seu nou jugador Gabriel da Silva, que ja va elevar tres Supercopes amb el seu exequip, l'Inter Movistar. "Veig l'equip molt il·lusionat, molt conscient que parteix com a favorit i amb ganes de repetir l'aconseguit la temporada passada", ha conclòs l'ala carioca.

Al parquet del Jorge Garbajosa el nou jugador barcelonista podrà debutar amb el capità Javi Rodríguez, que segons Carmona "és alta total", recuperat ja de la seva operació de turmell. "Està al límit", ha asseverat el tècnic.

La competició, que es disputa a Torrejón de Ardoz, arrencarà demà dissabte amb les semifinals entre Barça-El Pozo i Carnicer Torrejón-Inter Movistar, els vencedors del qual s'enfrontaran a la final de diumenge.

stats