Esports 02/02/2012

Les xarxes socials donen suport al Trailwalker

Famosos com Sergi Roberto donen suport a un desafiament esportiu en què competeixen equips de quatre persones que intenten recórrer a peu 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores

Ara
1 min
Corredors del Trailwalker abans de sortir a Santa Maria de Palautordera.

BarcelonaEl Trailwalker, el desafiament esportiu per equips més gran del món per lluitar contra la pobresa, aspira a reunir 300 equips. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 quilòmetres en un màxim de 32 hores en grups de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar junts, mantenir-se junts i acabar junts. Famosos com Sergi Roberto (Barça B) han utilitzat aquest dijous les xarxes socials per donar el seu suport a la iniciativa.

L’objectiu és lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam. “Cada aportació millora moltes vides, així que animeu els vostres familiars i amistats a col·laborar-hi. Entre tots contribuirem a aconseguir un món més just”, diuen els organitzadors de la prova. De moment, la xifra dels donatius supera els 8.000 euros.

El Trailwalker era, en el seu origen, un exercici militar d’entrenament per al regiment Gurkha a Hong Kong. L’any 1986 va passar a ser un esdeveniment Oxfam per recaptar fons i des d’aleshores ha anat creixent fins a convertir-se en un dels reptes esportius més importants, amb edicions anuals a diversos països del món.

L’inici de la prova serà el dissabte 5 de maig a Olot.

stats