Esports 07/07/2011

Les entrades per a 23 dels 26 esports dels Jocs Olímpics de Londres 2012 s'esgoten un any abans

Ho ha anunciat el president del comitè organitzador, Sebastian Coe, en una reunió del COI a Durban

Efe
1 min

DurbanLes entrades per als Jocs Olímpics del 2012 volen. El president de l'organització dels Jocs, Sebastian Coe, ha reunit a la ciutat sud-africana de Durban el Comitè Olímpic Internacional (COI) i els ha informat dels avenços dels preparatius per als Jocs de l'any que ve. De moment, s'ha penjat el cartell que diu que ja no es poden comprar més entrades en 23 dels 26 esports que es practicaran en els pròxims Jocs Olímpics. Només queden localitats per a tres disciplines, entre els quals hi ha el torneig de futbol, tot i que Coe confia plenament en què ja no sobri cap entrada els dies de la celebració, en els estadis de Londres, Manchester i Newcastle.

El mateix president ha assegurat que ja s'han venut 500.000 entrades, segons la web esportiva africana News24. "Tenim grans recintes de cara als Jocs, sabem que la gent vol venir a Anglaterra i visitar aquests estadis", ha afegit Coe.

El responsable dels Jocs londinencs se'l reconeix també com a exatleta i campió olímpic dels 1.500 metres dos anys consecutius. Aprofitant la experiència, ha fet servir una comparació amb una carrera d'atletisme per expressar el moment en què es troben. " No és la recta final, estem en la meitat de la carrera, en la que has de mesurar les forces per arribar el primer a la meta".

Segons afirma la web del COI, les infraestructures de Londres 2012 estan enllestides en un 88%, així que es calcula que no hi haurà problemes per acabar les construccions a temps.

Els membres del COI ja han escollit la seu dels Jocs d'Hivern de 2018, que seran organitzats per la ciutat sud-coreana de Pyeongchang.

stats