NATACIÓ SINCRONITZADA
Esports 11/12/2011

Espanya, campiona del World Trophy després d'imposar-se en el lliure combinat

La selecció estatal, amb set catalanes a les seves files, s'imposa en el combo i s'adjudica el títol del World Trophy, per davant del Canadà i la Xina

Efe
1 min

PequínL'equip espanyol de natació sincronitzada s'ha imposat en l'exercici lliure combinat i s'ha adjudicat el títol en la classificació final per països del Trofeu Mundial FINA disputat aquesta setmana a Pequín.

El triomf d'aquest dissabte al lliure i el d'aquest diumenge al combinat per davant del Canadà i la Xina han donat el títol final per països a les nedadores espanyoles. Ara l'objectiu de les espanyoles és preparar-se per al Preolímpic, fer un bon Campionat d'Europa 2012 i arribar als Jocs Olímpics de Londres del 2012.

Anna Tarrés, seleccionadora nacional, ha comentat: "Hem guanyat el Trofeu Mundial, un certamen en el qual es puntuava la part artística i en el qual es tractava de mostrar sensacions i emocions". "Aquest últim Combo ha tingut per nosaltres novetats importants perquè les dues parts de solo les ha fet la Gemma (Mengual) i les més joves han entrat molt bé en la dinàmica de les grans", afegeix en declaracions que difon la RFEN.

"Falta ajustar i afinar la segona part de l'exercici, però en realitat no hem tingut temps i les circumstàncies no han estat fàcils. L'important era la rutina lliure d'equip, prova olímpica, en què hem guanyat la Xina a casa seva. Hem de seguir treballant en la preparació dels Jocs", ha assenyalat.

stats