FUTBOL SALA
Esports 12/12/2010

El Barça Alusport s'imposa amb claredat al Lobelle i torna al liderat (4-2)

Victòria i primer lloc. El Lobelle, fins avui líder, es veu superat en tot moment pels blaugrana, que tenen en la pressió i la possessió de la pilota les seves armes

David Jover
Jordi Torras i Fernandao, celebrant un dels gols del Barça davant del Lobelle

BarcelonaEra un partit trampa i el Barça l'ha resolt amb grandesa. Un gran inici de partit ha catapultat els catalans cap a la victòria gràcies als gols de Wilde (2) i Torras (2). El Lobelle, desesperat, ha utilitzat el porter-jugador a la primera i segona part, però no ha pogut superar en cap moment els blaugrana i se'n torna a Galícia amb una derrota i sense el liderat, que ara l'ocupen els de Marc Carmona.

A l'inici de partit la cosa pintava bé. El Barça pressionava molt a dalt la sortida de pilota dels gallecs i les ocasions eren franques i clares. Amb tot això, el gol no ha tardat en arribar i primer Torras en el 4', i Wilde en el 7', han posat el 2-0 en un vist i no vist. Tomás de Dios, entrenador del Xacobeo Lobelle, ha demanat temps mort per tractar de capgirar la situació però el seu equip s'ha acabat d'enfonsar quan de nou Torras, després d'una combinació amb Chico i Carlos, ha marcat el tercer en el minut 11.

El signe del partit, però, podia haver canviat si després de l'injusta expulsió de Cristian, que segons els col·legiats va tocar la pilota amb la mà fora de la seva àrea, el Lobelle hagués estat més viu. Van aconseguir reduir distàncies amb el 3-1 de Raúl Campos, però no van poder fer més i van marxar al descans amb dos gols de desavantatge.

A la represa els de Marc Carmona van dominar el 'tempo' del partit i van jugar a plaer. Creaven moltes ocasions, tocaven la pilota, feien grans triangulacions però la sentència no arribava. No va ser fins al 34' on Wilde, després d'una gran paret amb Lin, va convertir el 4-1 que trencava qualsevol opció dels gallecs. Quan restaven cinc minuts per acabar, el Lobelle va situar Rafael com a porter jugador i només va servir per retallar distàncies. Aicardo, amb un fort xut, va superar un Paco Sedano excels, i va deixar el marcador en el 4-2 final.

FITXA TÈCNICA

Barça Alusport: Cristian, Torras, Lin, Saad i Fernandao-cinc inicial-Sedano, Chico, Javi Rodríguez, Carlos, Igor, Wilde

Xacobeo 2010 Lobelle: Vara, Aicardo, Luis, Charlie i Raúl Campos – cinc inicial- Palmas, Pola, Alemao, Rafael, Quintela.

Gols: 1-0 Torras (4’), 2-0 Wilde (7’), 3-0 Torras (11’), 3-1 Raúl Campos (13’), 4-1 Wilde (34’), 4-2 Aicardo (40’).

Àrbitres: Rabadán Sáinz y Rodríguez García.
Groga per a Charlie (22’), Javi Rodríguez (26’).