FUTBOL SALA
Esports 01/05/2012

El Barça Alusport venç a Puertollano i segueix a dos punts del lideratge (3-5)

Dos dies després d'aconseguir la UEFA Futsal Cup, els homes de Marc Carmona han disputat a Ciudad Real un partit ajornat i han aconseguit sumar tres punts més

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça Alusport ha superat aquest dimarts el Puertollano per 3-5 en un partit que es va ajornar per la disputa de la UEFA Futsal Cup el cap de setmana passat a la ciutat de Lleida.

Els homes de Marc Carmona no han acusat en excés el cansament i han sumat tres punts més –ara ja en tenen 71– i són a dos punts del líder, ElPozo Múrcia, que en té 73. L'objectiu del Barça és acabar com a primer classificat per tenir el factor pista a favor en totes les eliminatòries del 'play-off' i ara ha d'esperar que ElPozo tingui una relliscada en els dos partits que resten.

Aquest dimarts a Puertollano el Barça ha disputat un partit seriós i s'ha imposat gràcies a un gol de Sergio Lozano en el primer temps i quatre més en el segon temps, obra de Jordi Torras (2), Ari Santos i el mateix Lozano. El porter Cristian Domínguez, que no va disputar cap dels dos partits de la 'final four', ha tornat aquest dimarts a la titularitat.

stats