Esports 08/11/2011

El Barça Alusport en té prou amb trenta segons per sentenciar el Marfil (1-4)

El líder ha suat per sumar els tres punts al Jacint Verdaguer de Santa Coloma en un partit que ha decidit la qualitat individual dels blaugrana

David R. Jover
2 min

Santa Coloma de GramenetVèncer a Santa Coloma no és fàcil. Per molt que la diferència de plantilla sigui abismal. En els darrers tres anys el Barça havia tastat tots els resultats. La derrota per la mínima, el triomf per la mínima i l'empat. Aquest dimarts, a la pista del Marfil en un partit avançat de la 12ª jornada, el Barça ha tornat a patir molt per superar el conjunt de Sergio Mullor, que no dóna mai una pilota per perduda. L'1-4 final deixa el Barça Alusport encara més líder, amb 29 punts, mentre que el Marfil segueix a la dotzena plaça amb 9 punts.

En el primer temps el Barça ha dominat, però no ha estat l'amo. Ha mantingut la possessió, ha tingut més ocasions, però no més de dues de clares. El Marfil, amb l'incombustible Óscar Redondo al capdavant, s'ha tancat al darrera quan els de Marc Carmona s'acostaven i així han aturat diverses embestides dels blaugranes. Els dos gols del primer temps han estat molt bonics. El d'Adolfo, al 4' de partit, ha estat gràcies a una jugada d'estratègia i l'empat, de Javi Rodríguez, després d'una gran jugada personal. Amb l'1-1 s'ha arribat al descans.

I a la represa dos cops molt durs. Al minut i mig el Barça ha sentenciat amb dos gols en trenta segons. Primer Jordi Torras en una jugada d'estratègia ha fet l'1-2 i immediatament Fernandao s'ha trobat sol davant de Marcos Vara i l'ha superat amb un toc suau. Amb l'1-3 tot ha canviat. Els dos gols han refredat l'ambient a un Jacint Verdaguer que s'ha quedat mut.

Després dels gols el Barça ha tingut diverses ocasions més per ampliar el marcador, però Marcos Vara, molt atent, n'ha tret més d'una. En atac el Marfil ha creat perill, però Paco Sedano també ha estat providencial en més d'una ocasió. Al 36', Ari Santos ha fet l'1-4 definitiu després de rebre una passada que l'ha deixat sol. El públic ha protestat una possible falta sobre Redondo que l'àrbitre no ha assenyalat, però el partit ha mort amb l'1-4 al marcador.

Fitxa Tècnica:

1- Marfil Santa Coloma: Marcos Vara, Óscar Redondo, Rafa López, Rubén i Adolfo -cinc inicial-; Geison, A. Segura, Shota Hoshi, Lolo Jarque.

4- FC Barcelona Alusport: Paco Sedano, Torras, Gabriel, Lin i Fernandao -cinc inicial-; Lozano, Javi Rodríguez, M. Tolrà, Ari Santos, R. Serrano.

Gols: 1-0 Adolfo (4'), 1-1 Javi Rodríguez (7'), 1-2 Torras (21'), 1-3 Fernandao (21'), 1-4 Ari Santos (36').

Pavelló: Jacint Verdaguer. 1.000 espectadors.

stats