FUTBOL SALA
Esports 19/06/2011

El Barça Alusport cau a Segòvia (4-2) i es jugarà la Lliga al Palau Blaugrana

El conjunt blaugrana desaprofita el primer 'match ball' per ser campió de Lliga i s'ho haurà de jugar tot el proper dissabte en el cinquè i definitiu partit

David R. Jover
Saad intenta el llançament davant d'Antoñito

BarcelonaEl Barça Alusport no ha pogut superar el Caja Segòvia en el quart partit de la final i veu com el conjunt segovià empata a 2 l'eliminatòria. Aquest diumenge el Barça no ha estat a l'alçada i ha anat sempre a remolc. El proper dissabte, al Palau Blaugrana, els de Marc Carmona disputaran el cinquè partit davant la seva afició.

El Barça no ha sortit aquest diumenge gaire concentrat. I és que ha rebut el primer gol als vint segons de partit a causa d'una jugada col·lectiva que ha completat Geison. El gol no ha fet millorar en excés els catalans, que no han gaudit de gaire ocasions de gol. Les úniques del primer temps han estat a les botes de Fernandao i de Carlos, que no han pogut superar el porter Cidao.

Tot i així, quan menys s'ho mereixia el Caja Segòvia, ha fet el segon gol. A les acaballes del primer temps Sergio Lozano, gràcies a una jugada d'estratègia ha situat el 2-0, resultat amb què s'ha arribat al descans.

A la represa els de Marc Carmona han sortit més concentrats i cometent menys errors de marcatge. Gràcies a una falta lateral Lin ha situat el 2-1 en el marcador, però quatre minuts més tard, al 34', Borja ha marcat el 3-1 que ha trencat el partit. Després de rebre el gol Marc Carmona ha demanat un temps mort per situar el porter jugador a pista, però no ha funcionat.

El Barça ha gaudit d'un parell d'oportunitats, però Cidao, molt atent, ha evitat una possible remuntada. Quan restaven 1:40 per acabar Geison, des de la seva pròpia pista ha fet el 4-1 després de recuperar una pilota i el 4-2 definitiu de Saad ha arribat quan només quedaven dotze segons.

El Barça Alusport no ha pogut aprofitar el seu primer match ball i el proper dissabte 25 -si no ha canvis de darrera hora- es jugarà el titol de Lliga al Palau Blaugrana davant la seva afició.

Fitxa Tècnica

4-Caja Segòvia: Cidao, Geison, Sergio Lozano, Sergio González i Esquerdinha -cinc inicial- Matías, Antoñito, David, Borja, Tobe.

1-Barça Alusport: Cristian, Torras, Ari Santos, Lin i Fernandao -cinc inicial- Saad, Javi Rodríguez, Wilde, Igor, Carlos.

Gols: 1-0 Geison (1’), 2-0 Sergio Lozano (19’), 2-1 Lin (28’), 3-1 Borja (34’), 4-1 Geison (39’), 4-2 Saad (40’)