FUTBOL SALA
Esports 08/09/2012

El Barça de futbol sala, favorit per aconseguir la Supercopa d'Espanya, un títol que mai ha aixecat

El Barça Alusport lluitarà aquest dissabte (20 hores) amb ElPozo Múrcia per una plaça a la final. L'altra semifinal la jugaran el Santiago Futsal i l'Inter Movistar

Efe / Ara
1 min

La CorunyaEl Barça Alusport és el rival a batre en la Supercopa d'Espanya de futbol sala que es disputa aquest cap de setmana a La Corunya. Un torneig que, paradoxalment, l'equip català mai ha aixecat. Per aconseguir-lo hauran de lluitar amb ElPozo Múrcia, el Santiago Futsal i l'Inter Movistar. Els de Marc Carmona jugaran el partit de semifinals contra ElPozo Múrcia aquest dissabte (20 hores).

En les dues últimes temporades, el Barça ha aconseguit dues Lligues, dues Copes d'Espanya, dues Copes del Rei i una Copa de la UEFA i ara busca la Supercopa d'Espanya en aquest inici de temporada. El tècnic Marc Carmona té la baixa de Gabriel per lesió.

Abans del matx entre catalans i murcians, el Santiago Futsal i l'Inter Movistar –el vigent campió– obriran la competició (18 hores), en la primera de les semifinals. Els guanyadors es disputaran el títol diumenge, a les 20 hores, al Palau dels Esports de Riazor.

Aquest diumenge, al matí (11 hores) es jugarà en el mateix pavelló la final de la Supercopa d'Espanya femenina, amb la presència de l'Atlètic Fèmines i el Móstoles.

stats