FUTBOL SALA
Esports 11/10/2017

El Barça Lassa de futbol sala comença amb bon peu la UEFA Futsal Cup

Els blaugranes derroten per 7 a 0 el Györ hongarès en el primer partit de la ronda principal

Guillem Barrera
Els blaugrana celebrant un dels set gols d'aquesta tarda

BarcelonaEl Barça Lassa ha complert amb les expectatives i s'ha endut sense gaires complicacions la victòria en el primer partit de la ronda principal de la UEFA Futsal Cup en un partit que ha dominat en tot moment el conjunt dirigit per Andreu Plaza, que s'ha mostrat molt superior a l'equip hongarès.

Només en els primers minuts del matx el Györ ha aconseguit inquietar la porteria del Barça amb dos avisos per part de l'exblaugrana Alex Constantino, que ha sigut l'home més perillós dels hongaresos durant el primer tram de partit.

El perill del Györ, però, s'ha anat apagant a mesura que el Barça ha anat guanyant terreny i apropant-se a la porteria rival. El minut 6 Adolfo ha encetat el marcador rematant a plaer una passada d'Esquerdinha. A partir d'aquí s'ha acabat la història per a un Györ a qui cada vegada li costava més generar perill.

Amb l'1 a 0 al marcador, el tècnic del Györ ha apostat pel porter jugador en els atacs dels hongaresos, per tal de contrarestar el domini aclaparador blaugrana, basat en una pressió alta que ofegava les sortides de pilota rivals. A falta de dos minuts per al descans ha arribat el segon gol després d'una bona combinació entre Ferrao i Dyego, que aquest últim ha culminat amb la pilota al fons de la xarxa.

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica: pressió alta i domini del partit per part del Barça. No ha tardat gaire a arribar el tercer gol, precisament després d'una pilota robada per Esquerdinha en camp contrari, que el mateix jugador ha transformat. Ferrao ha ampliat el resultat tres minuts més tard, després d'una llarga possessió blaugrana en què el brasiler ha rematat al segon pal una centrada de Joao.

En el tram final del partit, el Barça s'ha limitat a mantenir la possessió, evitar pèrdues i finalitzar les accions. Mentrestant, tranquil·litat absoluta la que ha viscut Juanjo a la porteria blaugrana, on amb prou feines hi han arribat les ocasions rivals. A tres minuts del final, Leo Santana feia el cinquè afusellant la porteria. Pràcticament a la següent jugada, Esquerdinha marcava amb un xut des de la frontal de l'àrea que ha tocat a les cames del jugador del Györ, Fabio. I a un minut per al final Leo Santana sentenciava el partit marcant el seu segon gol del partit.

El Barça es veurà les cares dijous (18.00 h) amb l'Era-Pack Churdim txec, en la segona jornada d'aquesta ronda principal. Els blaugranes, que surten com a favorits, busquen classificar-se com a primers de grup per passar a la ronda elit com a caps de sèrie.