Esports 25/01/2015

El Barça de futbol sala supera el Palma (3-4) i torna a ser líder

Dos gols de Dyego i dos més de Lozano han donat el triomf als de Marc Carmona

Sergio Lozano, autor de dos gols contra el Palma / LNFS.ES

MadridEl Barça de futbol sala ha recuperat el primer lloc de la Primera Divisió després de guanyar per 3-4 en la visita al Palma Futsal al palau municipal de Son Moix. El Pozo Múrcia i l'Inter Movistar, amb les victòries sobre l'Aspil Vidal Ribera (9-2) i el Magna Navarra (0-9), s'havien posat provisionalment per davant dels blaugranes, que en l'últim partit de la dinovena jornada ha tornat les coses a lloc pel que fa a la classificació.

El Palma, cinquè a la taula, ha anat amb el marcador en contra des del principi. Dyego, en el minut 5, ha avançat el Barça i l'empat, obra de Bateria en pròpia porta en el minut 11, ha durat només quatre minuts. Dyego ha tornat a anotar en el minut 15 i Sergio Lozano ha ampliat diferències pocs segons després. En la segona meitat, un nou gol de Lozano ha semblat sentenciar el partit, però el Palma ha reaccionat amb gols de Tomaz i de Bruno Taffy que han donat emoció als instants finals del partit.