FUTBOL SALA
Esports 17/01/2015

El Barça de futbol sala supera el Peníscola i manté el lideratge (5-2)

El Marfil Santa Coloma ha vist truncada la seva ratxa de victòries en Lliga a Jaén (6-2)

El blaugrana Sergio Lozano controla una pilota contra el Peniscola / LNFS.ES

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha aconseguit el triomf aquest dissabte contra un combatiu Peníscola Bodegas Dunviro (5-2), una victòria que els permet seguir mantenint el lideratge.

Els blaugranes han sortit a l'atac, però en els primers intents ni Aicardo ni Dyego han estat encertats. Així, el Peníscola ha fet un pas endavant i Gonzalo, amb dues ocasions seguides, ha posat a prova Paco Sedano, el porter dels blaugranes, que ha desviat les dues opcions dels visitants per bellugar el marcador. Finalment, ha estat Aicardo qui ha obert la llauna amb un fort xut i, uns minuts més tard, una jugada entre Aicardo i Dyego acabava amb el segon gol dels de Marc Carmona.

Pol Pacheco ha escurçat distàncies abans del descans, però ja en el segon temps Ferrao establia el 3-1. Rafa Usín ha fet el quart per als blaugranes i Wilde, quan el Peníscola jugava amb porter-jugador, ha aconseguit el cinquè. Juanqui, en els compassos finals, ha marcat el 5-2 definitiu.

El Marfil cau a la pista del Jaén

Marfil Santa Coloma ha vist truncada la seva ratxa de victòries (4 consecutives entre Lliga i Copa) a Jaén, on ha caigut per un contundent (6-2). Dani Salgado, només començar el partit, ha avançat als catalans (0-1). A la recta final del primer temps els locals, però, han reaccionat i han aconseguit tancar el primer temps amb empat en el marcador. En la segona meitat del partit, el combinat andalús ha pres l'accelerador i ha acabat sentenciant (6-2).