FUTBOL SALA
Esports 20/12/2014

El Barça de futbol sala perd el lideratge després de caure contra l'Inter Movistar (4-2)

En un partit vibrant, l'Inter Movistar s'ha proclamat campió d'hivern. Els de Marc Carmona encaixen quatre gols per primer cop aquesta temporada

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha perdut contra l'Inter Movistar (4-2) en el partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Nacional de Futbol Sala i s'ha quedat, de retruc, sense poder-se proclamar campió d'hivern, un honor que ha recaigut en el seu rival d'aquest dissabte.

En el primer temps, Cardinal ha avançat l'Inter Movistar quan el Barça estava en inferioritat per l'expulsió d'Ari. Tot i que els de Marc Carmona han tingut oportunitats per empatar el partit (Ferrao ha enviat una pilota al pal al minut 11), no ha estat fins al minut 22, ja en el segon temps, quan Wilde ha aconseguit moure el marcador amb un xut potent i ras. Tres minuts més tard, Dyego situava els blaugranes per primer cop per davant en el marcador després d'aprofitar una deixada d'Aicardo per fer el segon dels catalans.

Però l'Inter Movistar ha reaccionat i Rivillos al minut 27 i Pola al 30 han acabat amb les opcions de triomf del Barça, que per primer cop aquesta temporada ha encaixat quatre gols.