FUTBOL SALA
Esports 27/09/2014

Els gols en pròpia porta condemnen el Barça de futbol sala a Peníscola (3 a 2)

El Marfil Santa Coloma empata a 5 gols gràcies a un gol d'Adolfo a l'últim minut

Derrota dels blaugranes a la tercera jornada / VICENT FERRER

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha perdut 3 a 2 a la pista del Peníscula Bodegas Dunviro en la tercera jornada de la Lliga. Els homes de Marc Carmona s'han marcat dos gols en pròpia porteria que han estat decisius a l'hora del marcador final. Sergio Lozano ha estat precisament qui ha obert el marcador, amb un gol en pròpia porteria després d'un xut de Galán. Un dels reforços d'aquesta campanya, Bateria, ha igualat l'electrònic, i fins i tot el Barça s'ha posat per davant amb un gol de Ferrao al final del primer temps. A la segona meitat però, els blaugranes han estat inofensius i han vist com el Peníscola els superava, gràcies a un gol en pròpia porteria de Lin i el gol decisiu de Fran Conde al minut 27.

El Marfil Santa Coloma, per la seva banda, ha empatat a 5 gols amb el Jaén Paraíso Interior. El partit ha estat molt equilibrat, amb diferències màximes d'un gol, i Adolfo ha salvat un punt pels catalans en el darrer minut. Abans, Dani Salgado havia portat el pes de l'atac del Marfil amb tres gols.