FUTBOL SALA
Esports 12/12/2014

El Marfil Santa Coloma no pot superar ElPozo a domicili (4-2)

Els gols de Dani Salgado i Adolfo no han estat suficients per contrarestar la capacitat ofensiva dels murcians

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma no ha pogut superar ElPozo Múrcia (4-2), en un dels partits avançats a divendres de la Lliga de futbol sala (LNFS). El conjunt català s'enfrontava a un dels conjunts més golejadors del campionat i, malgrat lluitar fins a l'últim minut, torna a casa de buit.

El partit s'ha decantat a favor dels murcians a la primera part, amb dos gols consecutius d'Adri, als minuts 10 i 12. Dani Salgado, per part del Marfil, ha pogut retallar distàncies de seguida i ha posat emoció al partit. Al descans s'hi ha arribat amb 2-1.

El marcador donava esperances als catalans, però una diana d'Eka tot just començar el segon temps ha ensorrat l'equip de Xavier Passarrius. Juampi ha fet el quart per a ElPozo al minut 33, i Adolfo ha retallat distàncies just després. Amb el 4-2 s'ha acabat el partit, tot i que el Marfil ha disputat els darrers minuts amb porter-jugador.